ovodak.csongrad.hu – A Csongrádi Óvodák Igazgatósága hivatalos honlapja.

A weboldal elsősorban a Csongrádi Óvodák Igazgatósága Tagóvodáiba beíratott gyermekek szüleinek és másodsorban a lakosság tájékoztatását szolgálja.

A weboldalon közzétett valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál. A Csongrádi Óvodák Igazgatósága (továbbiakban: Igazgatóság) minden tőle telhetőt megtesz az információk frissítéséért, azonban az esetleges téves vagy elavult információk, hiányosságok, pontatlanságok és elírások miatt az Igazgatóság nem vállal felelősséget. Az Igazgatóság fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa, átdolgozza, szüneteltesse, korszerűsítse és visszavonja. Az Igazgatóság nem tudja garantálni, hogy a weboldalhoz való hozzáférés minden körülmények között technikailag folyamatosan biztosított vagy üzemzavarmentes lesz, így kizárja az ebből fakadó esetleges felelősséget. Az Igazgatóság nem vállal felelősséget azon honlapok tartalmáért, amelyekről hivatkozások segítségével jelen honlap elérhető, valamint olyan honlap tartalmáért sem, amely hivatkozás segítségével jelen honlapról érhető el.

Az Igazgatóság a weboldal tartalmának kizárólag személyes és nem kereskedelmi célú megismerését, letöltését engedélyezi. A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, bármely szöveges vagy képi tartalom, ill. annak elrendezése – különösen a védjegyek, képek, logók, szöveg(részlet)ek felhasználása tekintetében – a jogosult előzetes írásbeli hozzájárulásához kötött, a jogosulatlan felhasználás szerzői jogot ill. védjegyoltalom alatt álló jogot sérthet. A weboldal bárki által látogatható. A weboldal látogatója a weboldal használata során a fenti feltételeket elfogadja, az abban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el.